Vabimo vas, da se nam tudi letos že tradicionalno pridružite na Martinovanju.
Tokrat se bomo odpravili na štajerski konec in sicer v Slovenske Konjice.

PROGRAM:
6:30 - zbor
* zajtrk v Gostilni Lipan
* Biljard v Ljubljani
* Ogled Žičke Kartuzije
* Martinova pojedina
* Zlati Grič 
* Martinovanje v Slovenskih Konjicah

CENA IN PRIJAVE:
25 € - za člane TD Slajka Hotavlje
35 € - za nečlane


Plačilo in prijave potekajo v Gostilni Lipan ali nam pišite na e-naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

 Najbrž vsi veste, da zabava, smeh in veselje večajo življenjsko srečo! Dobra zabava nas napolni z energijo, ki jo potrebujemo, da se sreča lahko obnavlja. Torej ---> ne zamudite pustnega žura, ki se z Raubarji obeta v soboto! 10.2. 2018


►► In še to, najboljše maske bodo nagrajene z DENARNO NAGRADO.

V soboto, 11. 11. 2017 vas vljudno vabimo, da se nam pridružite na Martinovanju v Goriških Brdih.

Najprej se bomo pozabavali na Bowlingu v Ljubljani, nato pa bomo pot nadaljevali proti Šmartnem. Tam nas bo pričakalo okusno kosilo. Sledil bo ogled kraja Šmartno, Vile Vipolže in vzpon na razgledni stolp Gonjače. Dan bomo zaključili z okušanjem vin po vinskih kleteh v Šmartnem. Za hrano in pijačo bo torej dobro poskrbljeno. Veselimo se vaše družbe!

Več ... 

V nedeljo, 15. oktobra 2017 ob 15. uri, vabimo na odkritje doprsnega kipa zgodovinarja, bibliotekarja in jezikoslovca Luke Pintarja. Kulturni program s slavnostno govornico ravnateljico NUK-a Martino Rozman Salobir se bo odvijal v parku pred Zadružnim domom Hotavlje.

Vabljeni, da spomin na znanega rojaka počastimo  čim večjem številu!

Več ...

TD Slajka Hotavlje, Hotavlje 42, 4224 Gorenja vas  |  td.slajka.hotavlje@gmail.com  | predstavitev kraja  | o društvu  | kontakt | povezane spletne strani

© 2017 TD Slajka Hotavlje