Predstave - Musical Cvetje v Jeseni na Visokem

Veseli in ponosni smo, da smo jeseni leta 2015 zelo uspešen in priljubljeni slovenski muzikal Cvetje v jeseni, uprizorili v rojstnem kraju Ivana Tavčarja, na Visokem pri Poljanah. Predstavo si je ogledalo več kot 1.200 gledalcev.

Že v popoldanskem času se je okrog Tavčarjevega dvorca odvijal vaški sejem, kot simbol odlomka iz filma Cvetje v jeseni (sejem na Gori), na katerem so se predstavili številni ponudnikih domačih izdelkov. Manjkale niso niti citre, lajna in ples folkore. Tavčarjev dvorec in cerkev na Gori sta bila samo za ta namen v celoti osvetljena in kot so dejali navdušeni gledalci ter tudi igralci muzikla, je bila ta uprizoritev že zaradi prefinjenega ambienta zares nekaj posebnega. Kako tudi ne; prav na to uprizoritev so sprejela vabilo najbolj eminentna imena: predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, župan občine Gorenja vas - Poljane Milan Čadež ter poslanec državnega zbora Žan Mahnič. 

Cvetje v jeseni velja za eno najlepših ljubezenskih zgodb slovenske literarne zgodovine. Idejni vodja in izvršni producent predstave Gorazd Slak je je skupaj z ekipo in pomočjoproducentke Miše Stanko na oder postavil eno najlepših ljubezenskih zgodb slovenske literarne zgodovine.

 

TD Slajka Hotavlje, Hotavlje 42, 4224 Gorenja vas  |  td.slajka.hotavlje@gmail.com  | predstavitev kraja  | o društvu  | kontakt | povezane spletne strani

© 2017 TD Slajka Hotavlje